Verso søger ny makker

Min dyrlæge-chauffør har desværre valgt at forlade mig, så jeg søger en ny makker til landevejene omkring Ølgod. Online dating er så moderne med Tinder og datingprogrammer, så nu vil jeg også prøve lykken😊

Her har du 10 gode grunde til at vælge mig som din kommende partner:

  1. Jeg bliver din trofaste ven på landevejene, og sammen skal vi passe på hinanden og de syge køer, vi møder.
  2. Jeg har to kaffeholdere, som du må benytte dig af. Jeg er altid klar med en tår kold vand (okay, om sommeren er det nogle dage lunkent). Desuden har jeg et fremragende rum til snacks, det kunne min snart tidligere dyrlæge godt lide. Jeg bærer over med krummer fra rundstykker eller kage, som dyrlægerne ofte spiser!
  3. Jeg er udstyret med operationssæt, kikkertsæt, gynstick og hvad du ellers måtte ønske dig af redskaber eller medicin, så vi kan lave fejlfinding på køerne. Nogle gange er vi også på noget der hedder ”sundhedsrådgivning”, det er også hyggeligt.
  4. Jeg har min helt egen duft, som jeg kalder ”eau de cow & desinfection”. Den er helt særlig og nogle gange iblandet duften af brændt horn eller fostervæske.
  5. Når jeg holder i carporten med de andre biler, sludrer dyrlægerne ivrigt om deres oplevelser hos køerne, deres erfaringer og hvilke udfordringer de måske har mødt. Det er dejligt at være en del af et team sammen med kollegaerne, hvilket du bliver en vigtig del af.
  6. Jeg vil følge dig gennem regn, sne og storm. Hvis du får brug for hjælp ringer vi blot til en kollega, og så kommer der en anden dyrlæge(bil) og hjælper os. Så venter jeg, mens at I, i fællesskab, får klaret jeres arbejde i stalden og vi kan køre hjem igen.
  7. Jeg diskriminerer ikke; om du er den mere erfarne type eller du kommer direkte fra dyrlægeskolen, så skal jeg nok tage godt imod dig, og du er velkommen i førersædet hos mig. Jeg søger en fast partner, som vil være hos mig 37 timer om ugen. Om du er mand/kvinde er underordnet for mig. Det vigtigste er, at du er frisk, glad og kan lide køer.
  8. Mit indeklima er i top, jeg kan både køle og varme luften, som du har lyst til. Jeg har været vant til (skøn)sang fra den tidligere dyrlægechauffør, mange samtaler med de andre dyrlæger og landmændene.
  9. Nogle gange skal vi på weekend- eller aftenture (cirka hver 10. hverdag og nat), og hvis du ikke kan lide mørke, skal jeg nok passe godt på dig.
  10. Jeg bor i Ølgod, og her er højt til loftet. Både fordi her er frisk luft, men også fordi vi er et team der holder sammen og støtter hinanden, selvom dyrlæger/sekretærer til tider driller hinanden. Jeg venter gerne på den rette makker, så hvis du ikke kan starte lige nu, må du gerne søge om at blive min nye ven alligevel.

Hvis jeg lyder som noget for dig, så tøv ikke med ”swipe til højre eller send mig en DM” 😉 I det her tilfælde: info@olgod-dyrlaeger.dk.

Du er også velkommen til at ringe til dyrlægerne: Morten (61434048), Sofie (21753822), Randi (214619 55), Anneken (44124705), Dorte (21194671) eller Sally (ejer og chef; 21122844)

Mange hilsner fra Toyota Verso